ANNONCE:

Det var noget af et tilfælde, at Hans en dag åbnede en mail fra DigiFinans, men det var bestemt ikke et tilfælde, som han er ked af efterfølgende. For mailen var med til at ændre parrets liv.

”Det har virkelig reddet os at få det her lån”, fortæller Hans, da vi spørger ham, hvad samlelånet har betydet for dem.

Når man har flere forskellige lån, løber omkostningerne hurtigt op, da man betaler renter og gebyrer til flere banker. Det vidste Hans og Dorte sådan set godt, alligevel havde de ikke undersøgt deres muligheder for refinansiering tidligere.

Mange danskere tror, at det er en besværlig proces at refinansiere sine gamle lån, men virkeligheden er faktisk en helt anden, når man bruger en lånesammenligner.

”Hele processen forløb rigtig fint, og det var meget overskueligt. Vi fik en rigtig god service fra DigiFinans og banken. Det fungerede alt sammen perfekt”, siger Hans.

Udfyld en låneansøgning og tjek dine lånemuligheder helt uforpligtende.
 

Mere end 2 millioner danskere har gæld

I Danmark er det helt normalt at have et eller flere lån. Ifølge Danmarks Statistik har over 2 millioner danskere i alderen 30 til 59 år gæld til forskellige låneudbydere. I dag tilbyder flere banker at refinansiere ens lån til et billigere. Det kan give økonomisk overskud og fjerne mange bekymringer, hvis man får refinansieret sine lån til ét enkelt.   

Hans og Dorte mærker tydeligt, den forskel det har gjort for deres økonomi, at de nu kun har ét lån. De er derfor meget glade for, at de åbnede mailen fra DigiFinans og udfyldte en låneansøgning.

DigiFinans er en gratis lånesammenligningstjeneste, som har hjulpet mange personer i hele Norden med at finde et billigere lån end det, de havde i forvejen. Med kun én ansøgning hjælper DigiFinans dig med at undersøge dine lånemuligheder hos flere forskellige banker. Det er helt uforpligtende og koster dig ikke noget, til gengæld kan der være mange penge at spare.

En låneansøgning flere banker - Start din ansøgning her og få flere uforpligtende lånetilbud.