ANNONCE:

De fleste danskere ved ikke, at man nemt kan sammenligne lånetilbud fra mange forskellige banker. Det vidste Jens Andersen heller ikke, før han fandt DigiFinans.

Udfyld låneansøgningen nu og sammenlign uforpligtende lånetilbud.

Den danske lånesammenligner, DigiFinans, har specialiseret sig i at sammenligne lån, så du og alle andre kan undersøge lånemarkedet og finde det billigste lån. Det koster ikke noget at søge – til gengæld kan der være mange tusind kroner at spare. Det fandt Jens Andersen også ud af, da han prøvede DigiFinans.

”Med en enkelt ansøgning fik jeg tilbud fra flere forskellige banker, og de kunne tilbyde mig et billigere lån, end det jeg havde. Så jeg slog til med det samme, og ganske kort tid efter kunne jeg betale mit gamle lån ud, så jeg nu sparer 5.000 kr. hver måned,” fortæller Jens, der til dagligt arbejder på en maskinfabrik.

Gratis at undersøge dine lånemuligheder

Det koster ikke noget at lave en ansøgning gennem DigiFinans. Det hele foregår online, og du får svar fra de første banker allerede efter 10 minutter.

”Det er fjollet, at alle ikke mindst en gang om året undersøger, om de kan få et nyt og billigere lån. Når det er så nemt – og samtidig gratis, så burde intet holde en tilbage”, siger Jens.

DigiFinans har specialiseret sig i at sammenligne lån fra forskellige banker, så du nemt og enkelt kan vælge det lån, som passer bedst til dine behov.

Når DigiFinans sender din ansøgning ud til forskellige banker, så er der konkurrence om dig som kunde. Det gør, at bankerne bliver nødt til at sænke renten, så de kan give dig det bedste tilbud.

En låneansøgning flere banker - Start din ansøgning her og få flere uforpligtende lånetilbud.