ANNONCE:

De fleste danskere ved ikke, at man kan gøre det samme, når man skal finde et lån.

DigiFinans har specialiseret sig i at sammenligne lån, så du kan undersøge markedet og få det billigste lån. Det koster ikke noget at søge – til gengæld kan det spare dig for flere tusind kroner.

Jan omlagde sine små lån: Sparer 12.000 kr. hver måned

I gamle dage gik man ned i sin egen bank og talte med sin bankrådgiver om mulighed for lån. Men banker er også forretninger, og der kan være stor forskel på forskellige bankers renter og gebyrer. Det glemmer mange at undersøge.

”Det virker jo helt fjollet at gå ned i sin egen bank og kæmpe for at få et lån, når man nemt og enkelt kan gøre det online, hvor man samtidig ikke skal stille sikkerhed i noget”, siger elektrikeren, Jan Petersen, efter han havde lavet en online ansøgning på DigiFinans.

Vi lever i en ny digital tidsalder, men ikke alle banker har fulgt med. Det er der heldigvis en del banker, som har, og dem samarbejder DigiFinans med.

Udfyld låneansøgningen nu og sammenlign uforpligtende lånetilbud.

Gratis at spare penge

Det koster dig ikke noget at undersøge, om du kan spare penge på dine lån. Så der burde faktisk ikke være noget, som holder dig tilbage fra at finde ud af, om du kan spare penge på dit nuværende lån. Ansøgningen foregår online, og du får svar allerede inden for 10 minutter.

”Hver gang jeg skal købe noget, uanset om det er en flybillet eller ny støvsuger, bruger jeg sammenligningstjenester, der kan hjælpe mig med at finde det bedste og billigste produkt, så hvorfor skulle jeg ikke også gøre det ved lån?”, siger Henrik Nielsen, der til dagligt arbejder som renovationsmedarbejder.

DigiFinans har specialiseret sig i at sammenligne banker og finde de bedste og billigste lån til forbrugere i Danmark og Norden.

Du behøver blot at udfylde én ansøgning, så sender DigiFinans den videre til flere forskellige banker. Her kan der være konkurrence om dig som kunde, hvilket er med til at sænke den rente, du bliver tilbudt.

Det er også muligt at søge om at få samlet sine andre lån. Med bare ét lån skal der kun betales omkostninger ét sted, og du slipper for en masse dyre renter og gebyrer.

En låneansøgning flere banker - Start din ansøgning her og få flere uforpligtende lånetilbud.