ANNONCE:

Mange folk er ikke klar over det. Men når du køber en ny bil, står det dig helt frit for at optage lånet andre steder end hos bilforhandleren eller din egen bank.

Og det vil du ofte kunne spare mange penge ved at gøre, særligt hvis du vælger et lån hos Diba Billån.

Det står klart i en stor undersøgelse, som forbrugerrådet Tænk Penge har lavet.

Konklusionen er klar: Med mindre du køber en bil hos Toyota og låner pengene direkte af dem, er Diba Billån det billigste på markedet.

I undersøgelsen fremgår det, at låner du eksempelvis 255.000 kroner til en ny bil, hvor du selv har lagt 55.000 kroner (20 procent) i udbetaling, og betaler lånet tilbage over syv år, så sparer du med Diba Billån hele 37.884 kr. i forhold til det samme lån hos Danske Bank.

Hos Diba Billån er det tilmed muligt at låne op til 100 procent af bilens pris.

Se dig omkring

Diba Billån er ejet af Sydbank og har givet danskerne billige og gode billån siden 1989. Her kan du trygt regne med at få god service og ærlig besked om, hvad tingene koster. Det fremgår også af Trustpilot, hvor Diba Billån har en rating på hele 4,7. En af de mange glade kunder er Mathias Andersen:

“Jeg sendte min låneansøgning om morgenen, og lånet var allerede behandlet og godkendt samme formiddag. Diba Billån pakker ikke noget ind, som mange af de andre finansieringsselskaber gør. De har helt klart min anbefaling, og jeg vil gøre brug af dem igen, hvis jeg skal have finansieret en anden bil,” fortæller han.

Hvor meget kan du spare?

Jørgen Larsen er afdelingschef hos Diba Billån, hvor han har arbejdet siden 1992, og for ham er det allervigtigste, at bilkøberne bliver klar over, at der findes andre lånemuligheder end dem forhandlerne eller ens egen bank foreslår.

”Folk kan spare utroligt mange penge, hvis de blot bruger lidt tid på at undersøge markedet. Vi er glade, hvis folk vælger os, og ofte vil vi være den billigste mulighed,” siger Jørgen Larsen.

Vil du vide, hvor meget du kan spare på dit billån, kan du ganske gratis og nemt lave en beregning hos Diba Billån her.