ANNONCE:

Historie: Digital tidsrejse med stort fødselsdagstilbud

Magasinet Historie gør fortiden levende med masser af illustrationer, medrivende sprog og en ægte entusiasme og fortælleglæde. Det kan du også få glæde af til en skarp pris.

I år fylder Histories online-platform, Historie Digital, 2 år. Det fejres ved, at du for kun 2 kroner kan få 2 måneders adgang til app og hjemmeside med over 1000 artikler, daglige opdateringer fra historiens verden og en lang række af de bedste artikler indtalt, så du kan lytte til dem på farten.

På Historie Digital er der masser af stof for videbegærlige i alle aldre, og hele verdenshistorien behandles over en bred vifte af emner – lige fra intense krigsdramaer og opdagelsesrejser til tekniske triumfer og verdenskunstens vidundere.

Det får du med et abonnement på Historie Digital:

 • Adgang til mere end 1000 digitale tidsrejser med forskellige nedslag i verdenshistorien
   
 • En lang række af de bedste artikler indtalt, så du kan høre dem på farten
   
 • Daglige nyhedsopdateringer om historie og arkæologi
   
 • Brevkasse hvor du kan stille spørgsmål til Histories eksperter
   
 • Masser af videoer og interaktive illustrationer
   
 • Underholdning i form af quizzer og ”test dig selv”
   
 • Adgang til shoppen med en lang række gode tilbud

Se fødselsdagstilbuddet og gå på jagt i Histories digitale univers her.

 

Læs, lyt og se videoer på farten
Histories digitale univers giver dig for eksempel mulighed for at undersøge livet på slagmarken under 2. Verdenskrig og mærke vinden i håret i skibet på vej over havet mod det næste vikingetogt. Du kan komme med på alverdens tidsrejser tilbage til fortiden.

Desuden kan du få daglige opdateringer om de nyeste forskningsresultater og vigtigste fund inden for historie og arkæologi – alt sammen præsenteret på en måde, hvor det er nemt at forstå, hvorfor det er vigtigt. Du kan selv stille spørgsmål til Histories eksperter, der specialiserer sig i en lang række historiske emner.

Hos Historie Digital bliver du på levende vis fortalt om for eksempel egypternes gudedyrkelse eller farvernes historie, mens der trækkes relevante tråde til andre kulturer og perioder. Du bliver endda guidet videre til bøger, apps og destinationer, hvor du lærer endnu mere om de emner, der i særlig grad interesserer dig.

null
I år fylder Historie Digital 2 år, og det fejres ved for bare 2 kroner at give alle interesserede 2 måneders adgang til app og hjemmeside. Illustration: Historie

Se fødselsdagstilbuddet lige her.

Her kan du se historien for dig
Hos Historie Digital ved de desuden godt, at god formidling kræver ekstraordinære billeder og gode, forklarende illustrationer, der kan tage over, når ordene bliver for små – og derfor prioriteres den visuelle formidling meget højt.

Faktisk er den visuelle formidling et adelsmærke hos Historie Digital, og derfor får du de mest spektakulære og interessante fotos fra vigtige historiske øjeblikke, og pointen bliver altid fulgt helt til dørs både sprogligt og visuelt. Det leveres gennem meget grundig research med forklarende og ofte interaktive illustrationer lavet specielt til Historie Digital. 

Historie Digital er for dig, der elsker at forundres over, hvor anderledes verden var engang, og hvor lidt alting trods alt har forandret sig.

Du kommer med helt op i det store perspektiv, hvor du får overblik og ser de historiske sammenhænge, og hvor du kan dykke ned i de allermest interessante og pudsige detaljer i verdenshistorien.

Du er meget velkommen. Der er lovning på, at du bliver godt underholdt på Historie Digital– og at du bliver klogere efter hvert besøg.

Historie Digital

 • Historie Digital er den digitale version af månedsbladet Historie, der bliver udgivet af Bonnier og er søsterblad til Illustreret Videnskab
   
 • Magasinet blev lanceret i 2005 og udkommer i syv lande. Historie er Nordens største historieblad målt på oplagstal
   
 • Histories digitale univers giver adgang til mere end 1000 digitale tidsrejser med forskellige nedslag i verdenshistorien, shop, daglige nyhedsopdateringer og en lang række videoer og interaktive illustrationer

Du kan få adgang til Historie Digital i 2 måneder for kun 2 kroner

Dette er en sponseret artikel skrevet af Ekstra Bladets kommercielle journalister i samarbejde med Historie Digital.

Logo_his_da.png 

Hvad er annoncørbetalt indhold?