ANNONCE:

Manchester United vil prøve at drille Liverpool, som ligger på en sikker førsteplads i den engelske liga. Klopps tropper er stadig ubesejret i Premier League, men sidst de to hold mødtes lykkedes det faktisk Ole Gunnar Solskjær at få et point, da det blev til en remis (1-1) tilbage i oktober. Det samme var tilfældet i den forrige kamp og vi skal over år tilbage for at finde en sejr til Liverpool (3-1).    

I sidste runde fik Liverpool 1-0 ude mod Tottenham, som var en kamp der bølgede frem og tilbage. Spurs kunne godt have scoret et mål eller to og Liverpools defensiv havde tydeligvis nogle problemer, når HeungMin Son og Lucas Moura skruede op for tempoet i kontrafasen.  

Manchester United spillede i midtugen FA Cup mod Wolverhampton og her kunne Ole Gunnar se sit hold slå Wolves med 1-0. Solskjær havde valgt en forholdsvis stærk opstilling til opgøret, der blev afgjort på et flot mål af Uniteds bedste mand – Juan Mata. Rashford blev desværre skadet i opgøret og er tvivlsom til opgøret på søndag. 

Det kan gå hen og blive en kæmpe bet for Ole Gunnar og resten af mandskabet, som egentlig har været udmærket kørende på det sidste. De Røde Djævle har vundet tre ud af fire kampe i Premier League og er kravlet op på en femteplads med fem point op til Chelsea på fjerdepladsen.  

Det ser altså ikke så skidt ud for United, som nogen måske prøver at gøre det til. Den fallerede storklub har med nordmanden bag rattet fået skabt noget der ligner et fundament med en masse unge engelske spillere kombineret med nogle rutinerede kræfter, der kan binde holdet sammen. Hvis Manchester United vinder får man hele odds 9 på Betfairs Spillebørs.

Uniteds unge raketter

Den gode stime Ole Gunnar Solskjær er ved at få sat sammen skyldes i høj grad en velsmurt kontramaskine. I front har Uniteds unge spillere nemlig taget alt opmærksomheden. Anthony Martial, Mason Greenwood og særligt Marcus Rashford har vist sig at være skræmmende gode i kontrafasen. Den unge trio har noteret sig for ti mål i Uniteds sidste fire ligakampe. 

Rashford var også på pletten to gange i sidste runde mod Norwich (4-1), mens Greenwood og Martial scorede et hver. Det er efterhånden mere reglen end undtagelsen, at Rashford scorer og den unge angriber er nu oppe på 14 kasser i 22 kampe. Det er en temmelig god statistik. På Spillebørsen får man pengene 9 gange igen, hvis han scorer første mål. Hvis han scorer Når Som Helst får man odds 3.55.

For Liverpool har Jürgen Klopp haft et jerngreb på stort set samtlige modstandere i Premier League og har vundet 20 ud af 21 til følge. Men Klopps eneste pointtab var mod netop United og hvis De Røde Djævle gør det igen, kan man med fordel kigge mod Dobbeltchancen på Betfairs Spillebørs. Ender kampen uafgjort eller med United-sejr (X2) får man nemlig pengene 3.35 igen. Liverpool er naturligvis favoritter, men hvis Uniteds unge raketter kommer op i fart, kan de sagtens gøre ondt på Van Dijk og co.  

Som ny kunde hos Betfair får man lige nu et risikofrit spil på op til 550 kr.

*Regler & Vilkår gælder | 18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | Rofus.nu.