ANNONCE:

Traditionen tro spilles der fodbold d. 26. december i England. Sæsonens store overraskelse Leicester City skal forsøge at få et godt resultat mod Liverpool, der endnu ikke har tabt i indeværende sæson. Kasper Schmeichel er ankermand på et af Premier Leagues allerstærkeste forsvar og det bliver interessant at se om de kan dæmme op for Mohammed Salah, Roberto Firmino og Sadio Mane. Liverpool har været flyvende på det seneste, og deres sidste fem Premier League kampe har en samlet målscore på 12-3

Spil med her.

Netop Brendan Rodgers var træner for Liverpool i 13/14 sæsonen, hvor man var uhyre tæt på det engelske mesterskab. Desværre gled det, dem af hænde i slutningen af sæsonen og Manchester City endte som vindere. Brendan Rodgers forlod klubben det efterfølgende år, og var et par år hos Celtic, før han igen vendte tilbage til Premier League i februar. Siden da, er det godt kun gået fremad for Leicester City og de er lige nu Liverpools nærmeste forfølger og nærmeste konkurrent til mesterskabet.

I 15/16 sæsonen endte Leicester højst overraskende med at gå hele vejen og vinde Premier League. Der har nogle udskiftninger på holdet sidenhen, men både Jamie Vardy og danske Kasper Schmeichel var med i mesterskabsæonen. Specielt Vardy har gang i en af sine allerbedste sæsoner og ligner bestemt ikke en der er tynget af alderen, tværtimod. Han har stadig den samme målnæse og det er indtil videre blevet til 16 mål i 17 optrædener. Det placerer ham på førstepladsen på topscorerlisten med hele fem mål ned til nærmeste forfølger. Englænderen er et rigtig godt bud på en målscorer i kampen. 

Leicester har ikke tabt mange kampe indtil videre, men det blev til et nederlag mod netop Liverpool tilbage i oktober. Her fik Klopps mandskab en smal 2-1 sejr, da James Milner scorede sejrsmålet i dommerens dybe overtid. Derudover er det blevet til nederlag mod de forsvarende mestre fra Manchester City. Leicester har et af ligaens allerbedste forsvar og det kan godt kan betale sig af kigge mod Over/Under markederne. Jeg tror både Leicester og Liverpool vil være godt tilfredse med et kampbillede uden de helt store chancer i begge ender – og måske endda en uafgjort. 

Liverpool har tilmed spillet VM for klubhold og har allerede et godt forspring til både Leicester og Manchester City. For Leicester, på andenpladsen, er sæsonen allerede godkendt og en top-fire placering, når sæsonen slutter, vil være over alt forventning. Under 2.5 Mål giver pengene 2.16 igen på Betfairs Spillebørs. Med deres sidste møde in mente kan man også overveje krydset. Det var mere held end forstand, at Liverpool scorede i dommerens overtid, og med to hold der står godt på banen, er uafgjort til odds 3.65 værd at gå efter.

Som ny kunde hos Betfair får man lige nu et risikofrit spil på op til 550 kr.