ANNONCE:

Væddeløb og rosé i solen midt i Dyrehaven

Af Trine Møhring Larsen

Roséen er lagt på køl til en festlig eftermiddag i selskab med spændende væddeløb midt i Dyrehaven.

Sommeren er over os, solen skinner, og det skal nydes i fulde drag! Klampenborg Galopbane er klar til at tage imod sæsonen med et arrangement, der indbyder alle til at nyde det dejlige vejr, den livlige stemning og ægte hestekræfter. 

Lørdag den 15. juni er der garanti for fart, spænding og hygge, når Klampenborg Galopbane afholder Summer Racing. Roséen er lagt på køl til en festlig eftermiddag i selskab med spændende væddeløb midt i Dyrehaven, og du og dine venner skal selvfølgelig med! 

Socialt samlingspunkt
Og du behøver hverken være ekspert i heste eller spil for at være med. Galopbanen er meget mere end bare et sted for spillere og løbsentusiaster; det er en oplevelse, der samler venner og familie til en dag fyldt med spænding, god mad og drikke, og en fantastisk stemning.

Så snart du træder ind på galopbanen, bliver du straks mødt af en galoperende energi og en følelse af forventning. Det er et øjeblik, der deles af alle på banen – fra publikum til de aktive trænere og jockeyer, der har tilbragt time efter time med hestene forud for løbsdagen. Med velforberedte jockeyer i sadlen på de opvarmede galopheste, er der en åndeløs spænding, når starten går.

Spændende smagsoplevelser
Galopbanen er et lokalt samlingspunkt. Og det er ikke kun hestevæddeløbssporten, der trækker folk til banen. Det er den fulde oplevelse, der gør dagen særlig. Fra det sociale samvær til de gastronomiske glæder, er der noget for enhver smag.

null

Tag for eksempel den kulinariske scene. Galopbanen er ikke længere begrænset til kølige hotdogs og popcorn. I dag kan du forkæle dine smagsløg med alt fra familievenlig mad i Food Corner til autentisk spisning i Den Kongelige Restaurant med udsigt til opløbsstrækningen. Og lad os ikke glemme den velforsynede bar, Taittinger Owners & Trainers, der frister med alt fra champagne til gin fra Copenhagen Distillery - en perfekt ledsager til en dag fyldt med spænding.

På løbsdage er der mange muligheder for mad og drikke, men du er også velkommen til at medbringe dine egne madvarer, som kan nydes i picnicområdet udenfor.

God stemning
Det, der virkelig gør løbsdagen speciel, er det fællesskab, der opstår blandt venner og familie. Der er noget helt unikt ved at dele øjeblikke af jubel og skuffelse med dem, du holder af – uanset om det er en spontan jubel, når favorithesten krydser målstregen først, eller i opmuntrende skulderklap, når det ikke går som planlagt.

null

Rigtig mange af galopbanens gæster kommer primært for den festlige stemning, hvor spillet skaber ekstra spænding og underholdning til oplevelsen på galopbanen. Fra de solrige sommerdage til de hyggelige efterårsweekender er der altid en anledning til at tage vennerne med på udflugt og opleve den traditionsrige hestesport.

Løbskalenderen på Klampenborg Galopbane er spækket med spændende løb hele året. Et af sæsonens absolutte højdepunkter er det traditionsrige løb, der finder sted i weekenden, og du har netop nu chancen for at vinde fire billetter til Summer Racing i spillet nedenfor.

Var heldet ikke med dig? Fortvivl ikke. Det er let at sikre sig adgang til en hyggelig eftermiddag i Dyrehaven, enten ved at købe billetten ved indgangen eller ved at forudbestille din entrebillet hjemmefra lige her.

Spil ansvarligt!

Denne artikel er sponseret af Bet25 | 18+ | Spil ansvarligt | Udeluk dig via ROFUS

Hjælpelinje: StopSpillet.dk