ANNONCE:

Dette er den simple guide til at finde en god kontinentalseng. Det er en seng, der består af tre lag madrasser, hvilket giver en suveræn komfort og et nærmest majestætisk udtryk. Jeg har udvalgt fem af disse konge-senge på tilbud og med gode anmeldelser. De er udvalgt, så de dækker forskellige behov hos den typiske forbruger. Der er også et par gode tip til sengekøbet undervejs.

Til Supersoveren

null

Hvis du hverken har ondt i ryggen eller svedture om natten, så gå efter en gennemprøvet klassiker som Venus. Den er får 4,5 ud af 5 stjerner på Bedrenætter.dk – baseret på 223 anmeldelser. Mange foretrækker den blandt andet på grund af den svanemærkede topmadras på seks centimeter. Latex-materialet gør den meget åndbar.

Under topmadrassen mærkes springmadrassen med fem komfortzoner, der giver varierende støtte. I bunden holder boksmadrassens pocketfjedre og trærammen på 14 centimeter dig godt hævet over gulvet. Finishen i massivt, svensk fyrretræ giver et nordisk og minimalistisk look. Det går vist aldrig af mode. Og du drømmer ikke, når du ser, at den væghængte sengegavl er med i prisen.

Kampagnepris: 8.299kroner – sat ned fra 25.299 kroner

Køb den her!

Men den næste kontinentalseng kunne også godt være dig.

 

Til den sofistikerede supersover

null

Sirius Velour er bygget efter klassiske dyder som Senes, men er svøbt i lækker velour (ikke overraskende). Det gælder også boksmadrassens træramme, som giver et helstøbt udtryk til sengen. Det er som at sove på en blå, grøn eller rosa sky. Og denne sky kommer også med topmadras i latex og komfortzoner i springmadrassen.

Jeg synes, at Chesterfield-sengegavlen gør sengen ekstra dekorativ. Det er et tilkøb, men den samlede pris er stadig virkelig skarp. Dem, der har købt denne velour-drøm, føler i hvert fald, at de får noget for pengene. Den scorer topkarakter med fem stjerner på Bedrenætter.dk

Pris: 9.999 kroner

Køb den her!

 

Tip: Køb en bred seng

Ved begge senge gælder det, at du bør gå efter en seng på 160 cm eller bredere, hvis du har plads. Her består sengen af to forskellige madraskerner, hvorfor du kan vælge to forskellige fastheder i den samme seng. Den mulighed bruger rigtig mange til at vælge forskellige fastheder til sig selv og sengepartneren. Og valget af fasthed er afgørende for et succesfuld sengevalg.

Til den komfortable ”klimatosse”

null

Hvis du går op i klimaet, bør du overveje kontinentalsengen Senses Natural. Den skiller sig ud med sin topmadras i Mayan naturlatex. Naturlatexen tappes fra træet Hevea Brasiliensis, der er en af verdens vigtigste vedvarende ressourcer. Træets særlige fotosyntese gør, at det absorbere ekstra store mængder co2. Og hvis det ikke kan få dig til at sove godt om natten, vil springmadrassen tage dig det sidste stykke til drømmeland.

I Senses Natural giver springmassen støtte i syv forskellige zoner. På den måde er du sikret nøjagtig den støtte, som din krop har brug for. Ydermere er boksmadrassen bygget med pocketfjedre i stedet for det typiske lag skum.

Med denne seng er der mulighed for en ekstra høj sengegavl, der går helt til gulvet. Det giver et snit af elegance som passer godt til kontinentalsenge. Det er et tilkøb, men til kampagneprisen på 12.999 kroner, kan der måske blive råd til det. Det her er min personlige favorit, og andre købere er enige. Med 55 anmeldelser ligger Senses Natural med 4,6 stjerner ud af fem.

På tilbud til 9.998 kroner – nedsat fra 26.998 kroner

Køb den her!

Tip: Prøv sengen derhjemme

Et gammelt råd lyder, at du aldrig skal købe en seng uden at have ligget i den først. Men i realiteten tager det uger at vænne sig til og vurdere en ny seng. Derfor råder jeg til at købe sengen hos forhandlere, der tilbyder lang prøvetid hjemme hos dig. Ofte er det nok at bytte madraskernen til en anden fasthed. Bedre Nætter giver 100 dages prøvetid.

Til natte-svederen

null 

Kontinentalsengens tre madraslag kan kombineres på mange måder. Har du ofte lidt for varmt i sengen, bør du kigge efter særlige topmadrasser, der afleder varmen fra din krop. Topmadrassen kan også kombineres med en springmadras ekstra godt tilpasset kroppens forskellige behov for støtte. Alt det får du i Bergen Diamant.

Hemmeligheden er den diamant-behandlede topmadras. Når du lægger dig på madrassen, aktiveres en grafitholdige overflade, som afleder varmen. Under topmadrassen mærkes springmadrassen med syv komfortzoner, der giver varierende støtte. Dette er en feature, som typisk kun findes i kontinentalsenge i et meget højere prisleje.

I bunden holder boksmadrassens pocketfjedre og trærammen på 14 centimeter dig godt hævet over gulvet. Finishen i massivt, svensk fyrretræ giver et nordisk og minimalistisk look. Sengegavlen er ikke med i prisen, men måske kan der blive råd til den, da sengen er sat 60 procent ned lige nu.

På tilbud til 12.998 kroner – normalpris 32.998 kroner.

Køb den her!

Tip: brug en køledyne

Hvis varmen i sengen er et vedvarende problem, kan du også købe en sval dyne, der er beregnet til mere varme nætter. Jeg kan anbefale den kølende Frigus dyne, der ligesom de kølende topmadrasser i denne guide har en kølende side, der kan vendes mod kroppen.

Til den knagende ryg

null

Generelt er kontinentalsenge gode for os, hvor ryg og knæ lige skal varmes lidt op hver morgen. Men Physio Natural er på tre niveauer et godt særligt bud til den knagende ryg.

Springmadrassen, som er det vigtigste lag i en kontinentalseng er i denne seng udstyret med fjedre udviklet af ortopædiske eksperter og fysioterapeuter. De er placeret i et revolutionerende mønster, der varierer støtten af kroppen mere end nogen anden seng i denne guide.

For at du kan sove med god samvittighed, er topmadrassen lavet af latex udvundet fra træet Hevea brasiliensis, som opfanger ekstra meget CO2.

I bunden af sengen består boksmadrassen af specialudviklede og patenterede pocketfjedre i stedet for almindeligt skum. På denne seng er boksmadrassen omkranset af en 24 centimeter høj træramme.

Du kan også få en en ekstra høj sengegavl, der går helt til gulvet. Det giver et snit af elegance over sengen. Det er et tilkøb, men måske kan der godt blive råd til det. Det her er den dyreste seng i denne guide. Men den er pakket med luksus og får topkarakterer i anmeldelserne.  

Kampagnepris 23.499,00 kroner – sat ned fra 46.999 kroner

Køb den her!