ANNONCE:

Endelig: Mere effektiv løsning mod grå hår

Af Trine Møhring Larsen

En ny shampoo lover at gøre håret mørkere ved hver hårvask. Men er det virkelig så simpelt at slippe af med de grå hår?

Der findes adskillige måder på at bekæmpe de stædige grå hår, men det synes, at intet helt virker – i hvert fald ikke på en diskret måde.

Ingen mand ønsker jo at høre sætninger som 'Nå, dit hår er da lige blevet farvet fra en ven eller kollega?'

Men nu er der en løsning ved navn Alpecin Grey Attack. Med Grey Attack opnås et meget naturligt udseende med en synlig farveeffekt efter 2-4 ugers brug. Og du kan nemt udskifte din nuværende shampoo med den, så der er intet besvær. Det er da smart!

null

Populære anti-grå metoder i dag

Metode 1: Farvning

Den første metode til at tackle grå hår er selvfølgelig farvning. Hårfarvning er fordelagtig, fordi det er hurtigt, og du vil straks se en betydelig forskel. Dog kan resultatet se unaturligt ud, afhængigt af farvens intensitet. Desuden kan hårfarvning slide på håret i det lange løb. Mens du kan forsøge dig selv med hjemmefarvning, kræver det professionel hjælp fra en frisør for at opnå et flot resultat, hvilket kan blive en dyr fornøjelse i længden. 

Metode 2: Toning

En anden tilgang til at håndtere grå hår er at tone håret. Fordelen ved denne metode er, at du let kan vaske farvetonen ud, hvis du ikke er tilfreds med resultatet. Toningens virkning forsvinder typisk efter seks til otte vaske. Toning er mindre skadeligt for håret end hårfarvning, da farven ikke trænger ind i hårstrukturen. 

Dog kan toning være en tidskrævende proces, da den ofte kræver gentagne behandlinger. Desuden er hårtoning normalt kun effektiv, når du har få grå hår. 

Metode 3: Farvesprays

Endelig er farvesprays en tredje populær metode til at skjule grå hår. Disse sprays er nemme at anvende, dosere og er rimelig prissat. De er ideelle til at dække rødder eller et par grå hår, men at opnå fuld dækning kan være udfordrende med farvesprays. Desuden kan det være svært at nå grå områder på bagsiden af hovedet. Når du bruger disse produkter, skal du være forsigtig med ikke at få farven på dit tøj, da det kan give pletter. Det er også værd at bemærke, at effekten ofte forsvinder efter den første hårvask.

Ny shampoo med revolutionerende teknologi
Alpecin Grey Attack er en ny og innovativ shampoo på markedet. Produktet opbygger gradvist et naturidentisk farvestof, som langsomt erstatter de genstridige grå hår. Det er både mere økonomisk end et besøg hos frisøren og mindre tidskrævende end hjemmefarvning eller toning.

Udover at fjerne grå hår, indeholder shampooen også koffein, som hjælper med at forebygge hårtab. Når produktet masseres ind i hårbunden, øger koffeinen produktiviteten af hårrødderne, hvilket kan forlænge håret. Dette gør det muligt at bekæmpe tidligt hårtab, som mange oplever i takt med at blive ældre. 

Det bedste ved det hele? Shampooen er en del af din daglige rutine, så du behøver ikke at ændre dine eksisterende hårplejevaner. 

Så hvis du er en af dem, der gerne vil tackle de grå hår, er der nu endelig en løsning! 

null

Billedet viser resultatet i håret efter et antal hårvaske.

Denne nye shampoo med banebrydende teknologi lover, at dine grå hår vil forsvinde lidt mere for hver hårvask, og at din oprindelige hårfarve med tiden vil dominere igen – på en meget diskret måde. 

Alpecin Grey Attack

Alpecin Grey Attack gør håret mørkere ved hver hårvask. Bag dette ligger en innovativ teknologi baseret på den aktive ingrediens 5,6-DHI, som ophobes i håret og reagerer med ilt og danner farvepigmenter. 

De første resultater er allerede synlige efter to til fire ugers daglig brug.

Shampooen indeholder også koffein for at styrke hårroden. Med blot et enkelt produkt forebygger du hårtab, renser hår og hovedbund og får gråt hår til at forsvinde.