ANNONCE:

Hvor mange tv-kanaler og streamingtjenester har du? Her kan du samle det hele

Af Allente

Det bliver hurtigt dyrt at abonnere på mange forskellige streamingtjenester og sportskanaler. Hos Allente kan du samle det hele – sport, film, tv-serier og reality.

Du har sikkert et par streamingtjenester med dine yndlingsprogrammer, som du altid abonnerer på. Måske også nogle, du abonnerer på sammen med din partner. Så er der alle sportskanalerne. Og når der kommer en ny hypet film, er du nødt til at oprette abonnement et helt syvende sted.

Det ender hurtigt med en rodebunke af streamingtjenester og tv-kanaler, der kun bliver brugt indimellem, men som trækker penge på kontoen hver måned. I længden kan det let gå hen og blive en dyr fornøjelse.

Hvis du kan genkende det billede, så er Allente noget for dig. Her kan du nemlig samle tv-kanaler og streamingtjenester i ét, så du kun skal lede et sted for at finde favoritsporten, yndlingsserien og de nyeste storfilm. Du kan også vælge at udskifte tjenesterne fra måned til måned, så du den ene måned har SkyShowtime og Discovery+, og den næste Nordisk Film+ og HBO Max.

Allente er en af de største tv-udbydere i norden og er perfekt for dig, der gerne vil have et overblik og følge med – og som sætter pris på, at det hele er samlet ét sted under én faktura og i én app. Scroll blot ned over din telefon, mobil eller appen på dit smart TV, og du har adgang til al den underholdning, du kunne ønske dig – både film, serier og sport.

Læs mere om Allente her.

Opdateret på yndlingssporten
Allente tilbyder et imponerende udvalg af sportsunderholdning til dig, der ikke vil gå glip af et eneste øjeblik af din yndlingssport. Du får adgang til sportsbegivenheder, ligaer og mesterskaber, danske som internationale – lige fra sofaen.

Støt din favoritklub i 3F Superligaen, og følg de hæsblæsende opgør mellem de bedste britiske hold i Premier League og Champions League gennem Viaplay. Eller se med live, når det danske kvindelandshold går efter guldet til VM i håndbold 2023 på TV 2.

Allente tilbyder en bred vifte af sportskanaler og dækning af de største sportsbegivenheder, så uanset hvilken sport du følger, kan du være sikker på at blive underholdt.

©2023 Sergei Gapon/AFP/Ritzau Scanpix©2023 Sergei Gapon/AFP/Ritzau Scanpix  

Kæmpe film- og seriekartotek
Decembervejret er i dén grad skyllet ind over os, og det kalder på hyggeaftener på sofaen med en god film eller serie. Og både film og serier finder du masser af hos Allente.

Har du et svagt punkt for klassikere som Venner, Desperate Housewives og Beverly Hills 90210, så tænder du blot for TV 2 Echo, og kan du ikke vente med at fordybe dig i årets julefilm, så zap over på Kanal 4 eller TV3 Puls.

Ikke alene kan du følge alle livekanalerne, men du får også adgang til mange forskellige streamingtjenester, hvor du finder timevis af underholdning. Følg med i alt fra spændingsserier som Succession og True Detective, til populære komedieserier som The White Lotus og Insecure – alt sammen på HBO Max. Du finder også danske serier som Lars von Triers’ gyserserie Riget Exodus og krimiserien Svenske Forbrydelser på Viaplay.

©2023 Viaplay Goup©2023 Viaplay Goup

De mest populære tv-serier lige nu

Er du vild med serier, hvor det ene afsnit tager det næste? På Allente finder du et hav af fantastiske og bingeværdige serier, som kan lyse enhver kedelig og grå efterårsaften op. Sæt dig godt til rette i sofaen, og lad dig rive med.

Her får du listen over de 10 mest populære tv-serier på Allente lige nu.

 1. Special Ops: Lioness (SkyShowtime)
 2. The Gilded Age (HBO Max)
 3. Frasier 2023 (SkyShowtime)
 4. Solsidan (C More)
 5. Kodenavn: Annika (SkyShowtime)
 6. The Man Who Stole The Scream (Viaplay)
 7. Yellowstone (SkyShowtime)
 8. Law & Order: Special Victims Unit (SkyShowtime)
 9. Grimm (SkyShowtime)
 10. FBI (SkyShowtime)

Se hele udvalget her.


©2023 Viacom International Inc. All Rights Reserved.

Hos Allente finder du også fantastiske film som den storslåede Babylon med Margot Robbie, den omtalte thriller-komedie Cocaine Bear, den psykologiske thriller Last Night in Soho med Anya Taylor-Joy og den hjertevarme A Man Called Otto, en amerikansk genindspilning af den svenske film og bog, En Mand Der Hedder Ove, med Tom Hanks.

Du har også mulighed for at finde vej til de nyeste storfilm gennem Allente, som lige nu blandt andet præsenterer Barbie, Avatar: The Way of Water, Toves værelse og Gran Turismo.

De mest populære film lige nu

Allente har en stor filmsamling, hvor du finder alt fra actionfilm til dokumentarer. Du finder både populære klassikere, som du kan se til hver en tid, og storfilm, du måske ikke nåede at se i biografen. Herunder får du listen over de 10 mest populære film på Allente lige nu.

 1. Blacklight (SkyShowtime)
 2. Cocaine Bear (Viaplay)
 3. En mand der hedder Otto (Viaplay)
 4. Dead for a dollar (SkyShowtime)
 5. Dungeons & Dragons: Honor among thieves (SkyShowtime)

Se hele filmudvalget her.


United States © 2022 SF Studios Production AB. All Rights Reserved

 

Årets helt store realitysæson
Er du en rigtig realityhaj, så har du med garanti glædet dig til efteråret og nye afsnit fyldt med drama, gode grin og store følelser. Efteråret er er nemlig den bedste tid på året at binge reality-tv, og også her får du et stort udvalg på Allente.

Det er de færreste, hvis næser det er gået forbi, at Paradise Hotel er tilbage på TV3. Altså det gode, gamle Paradise Hotel med ikoniske Rikke Göransson og Olivia Salo som værter. Og netop nu kan du se de første afsnit af denne sæson af Paradise Hotel – hvor alt som sædvanligt kan ske.

©2023 Viaplay Group©2023 Viaplay Group
Glæd dig til masser af spænding og følelser, når du tuner ind på alle favoritterne som Luksusfælden, Robinson Ekspeditionen, Langt fra Bryggen, All Exclusive og Masterchef på TV3 og Korpset på TV 2. Alt sammen via Allente.

Find flere realityprogrammer på Allente her.