ANNONCE:

Sådan forelsker 5-årige Benjamin sig i matematik trods corona

På grund af pandemien er mange børn meget mere hjemme end før, og det kan være en udfordring at lære lige så meget derhjemme. Derfor kan den digitale matematiklærer "Albert" være en smart start på det nye år. 5-årige Benjamin er endnu ikke begyndt i skole, men løser allerede matematik med den smarte app.

Hverdagen har for langt de fleste været ret anderledes i løbet af det sidste år, og desværre står mange også over for en usikker start på 2021. Også børnene har været hårdt ramt, hvor selv de mindste skolebørn har været sendt hjem.

Særligt ét fag kan være rigtig svært at lære via online undervisning. Det er der heldigvis hjælp til.

- På grund af pandemien ser vi, at behovet for hjælp til matematisk er stort. Vi tilbyder derfor ’Albert’ gratis til alle nye medlemmer, siger marketingchef i 'Albert', Nicolas Rivetto.

'Albert' er en app - en digital matematiklærer, der tilpasser indlæringen til hvert enkelt barn. En af dem, der har brugt appen flittigt, er norske Benjamin Sira på 5 år. Han begynder først i skole næste år, og selvom han ikke kan læse endnu, løser han allerede regnestykker som en erfaren skoledreng.

- 'Albert' er rigtig godt bygget til børn. Du indtaster alderen på dine børn, og opgaverne laves så på baggrund af det. Efterhånden som de forstår mere og mere, øges sværhedsgraden, forklarer Benjamins mor, 42-årige Miriam Stang Sando.

Familien fra Skoppum i det sydlige Norge hørte om appen 'Albert' fra andre i deres vennekreds, der havde downloadet den til deres børn.

- De pralede meget med det, så så tænkte vi, at vi skulle prøve det! siger Miriam.

Lige nu kan du og dit barn selv prøve Albert – HELT GRATIS

Om 'Albert'-appen

 • En app med spilbaseret læring fra 3-16 år.
   
 • Efterhånden som dit barn lærer mere og mere, kan man låse op for nye og gradvis sværere niveauer. Undervejs belønnes barnet med positiv feedback.
   
 • Indholdet af appen er i tråd med skolens læseplaner og er udviklet af erfarne undervisere, lærere og forskere.
   
 • De interaktive og sjove øvelser hjælper børnene med at udvikle evnen til at løse problemer og logisk tænkning.
   
 • Som forælder kan du følge dit barns udvikling gennem de rapporter, der sendes til dig. Her får du adgang til statistik, hvilke opgavesæt der er afsluttet, og hvad der er tilbage for at komme videre til næste niveau.
   
 • På grund af corona og hjemmeundervisning for mange er tjenesten nu gratis. Hvis du vil fortsætte med "Albert" efter det, koster det fra kr. 69 om måneden. Der er ingen reklame- eller bindingsperiode her.

Her kan du læse mere om "Albert" eller oprette en gratis konto.

Tilpasset hvert enkelt barn
- Vores vision er, at 'Albert' skal være verdens bedste, digitale matematiklærer, siger Salman Eskandari, en af ​​grundlæggerne bag den svenske matematiksucces.

'Albert' er udviklet af erfarne undervisere, lærere og forskere med det formål at undervise børn i matematik på en smart, sjov og lærerig måde. Benjamins forældre fortæller, at de downloadede 'Albert' på Benjamins tablet; det giver ham følelsen af ​​at lege og have det sjovt, mens han i virkeligheden laver matematik.

- Jeg tror, de får en helt anden forståelse af matematik, end jeg voksede op, meget fordi det er mere lærerigt. Det er også lettere som forælder at forklare ved siden af, når han har det visuelle værktøj, siger Miriam.

Benjamin synes selv, det er sjovt med tal. I øjeblikket er regnestykker med kilo og vægt den klare favorit.

- Det er lidt vanskeligt nogle gange, men det er sjovt, at jeg får mange korrekte svar, siger en stolt Benjamin om sine matematiske bedrifter.

'Albert' har tusindvis af gåder og animerede film, der hjælper børn med at forstå matematik, og gåderne er tilpasset både alder og niveau. Nu kan alle, der ønsker det, teste 'Albert' gratis.

- Vi ønsker at skabe en individualiseret vidensrejse med en én-til-én-følelse, siger Albert-grundlægger Salman Eskandari om appen, som mere end 200.000 svenske familier har allerede valgt som digital matematiklærer til deres børn.

Opret nemt en gratis konto hos Albert lige her

null
Benjamin synes matematik er sjovt, og hans favorit er at regne med kilo og vægt. Foto: Albert

Vil hjælpe så mange som muligt
Benjamins far, Mario Sira på 51, var i starten lidt skeptisk over for at give Benjamin endnu mere ’iPad-tid’, men han indså hurtigt, at det var anderledes med ’Albert’.

- Vi ser, hvilke opgaver Benjamin bedst kan lide, og at 'Albert' arbejder ud fra det. Nu tror jeg, at denne måde at lære på er meget positiv, siger Mario.

Sønnen bruger 'Albert' fire eller fem gange om ugen, og forældrene påpeger en funktion, der er særlig praktisk for børn, der endnu ikke kan læse selv.

- Når han starter selv, uden at vi sidder ved siden af ​​ham, så trykker han bare på højttalersymbolet, så spørgsmålene læses op, siger de og fortsætter:

- Vi kan se, at han synes det er sjovt at være i stand til at udføre opgaverne alene. Det er virkelig leg og læring i en, siger far Mario.

Noget, der ifølge Salman Eskandari er helt i tråd med 'Alberts’ formål.

- Siden første dag har målet med ’Albert’ været at hjælpe så mange studerende som muligt. Vi mener, at det er vigtigt at vække deres interesse for matematik på et tidligt tidspunkt, siger grundlæggeren

Her kan du læse mere om Albert eller downloade appen til dit barn

Dette er en sponseret artikel skrevet af Ekstra Bladets kommercielle journalister i samarbejde med Albert.

Albert logo- black.png 

Hvad er annoncørbetalt indhold?