ANNONCE:

Alle bør kende Apple One: Nu kan du få det hos 3

Mange danskere foretrækker Apple - og det er ikke uden grund, for deres produkter og services er kendt for høj kvalitet og lækkert design. Men kender du også til Apples store underholdningsunivers ”Apple One”, der fås eksklusivt med teleselskabet 3?

Måske har du allerede har hørt om Apple TV, og endda fået anbefalet flere af de populære film- og serier fra Apples streamingtjeneste. Hvis ikke, har du meget at glæde dig til i form af prisvindende og anmelderroste dramaer, komedier og hæsblæsende action. Men Apples udbud af underholdning stopper ikke her – langt fra.

Deres helt store underholdningsunivers, kaldet Apple One, rummer nemlig meget mere end streaming. Udover film og serier via Apple TV+ får du nemlig masser af musik, hundredvis af fede spil og mere end rigeligt af iCloud storage med i pakken.

Når det kommer til musik, er du med Apple One dækket helt ind, for Apple Music er med i pakken med al den bedste musik – uanset, om det fortidens største hits eller nutidens mest populære hitmagere, du gerne vil lytte til.

Med et abonnement til Apple One kan du vælge mellem 200 populære spil i Apple Arcade - helt uden reklamer til glæde for både børn og voksne.

Slutteligt behøver du heller ikke spekulere på, om vigtige billeder fra fødselsdage, bryllupper og ferier forsvinder, for du får masser af storage at bruge af. Faktisk helt på til 200 GB!

Kort sagt: Apple har gjort det nemt for dig – og det samme har teleselskabet 3, som helt eksklusivt kan tilbyde deres kunder Apple One, og lige nu endda gratis i de første tre måneder.

Læs mere om de mange muligheder med 3 og Apple One lige her.

De fede tjenester i Apple One

  • Apple TV+: Se stjernespækkede og prisvindende film, serier og børnefavoritter med Apple TV+. Nyt indhold hver uge og noget for enhver smag.
  • Apple Music: Over 100 millioner sange, 30.000 playlister og mulighed for at lytte både online eller offline - helt uden reklamer.
  • Apple Arcade: Oplev ubegrænset adgang til mere end 200 supersjove spil uden reklamer eller afbrydelser. Spil online eller offline på tværs af dine enheder. 
  • iCloud+: Med iCloud+ kan du få op til 200GB lagringsplads, så du ikke længere skal slette dine familiebilleder, festvideoer eller andet, du holder kært. Nu er der plads til mere - for mindre.

3 mdr. gratis Apple One prøveperiode forudsætter 3-abonnement. Apple One fortsætter automatisk efter prøveperioden, medmindre det opsiges. Fra 159,-/md. efter prøveperiode.

 

Alt det bedste fra Apple og 3 samlet i ét abonnement
Som noget helt nyt indgår teleselskabet 3 og Apple nu et eksklusivt partnerskab, der giver 3-kunder adgang til Apples underholdningsunivers Apple One til en lavere pris. Både nye og gamle 3-kunder kan eksklusivt prøve Apple One gratis i hele tre måneder.

Artiklen fortsætter under videoen...

 

Få mest muligt for pengene
Der er penge at spare med 3's eksklusive tilbud om gratis Apple One i tre måneder, som har en værdi á 447 kr. og hele 657 kr., hvis du vælger Apple One, som du kan dele med familien.

Efter de tre måneders gratis prøveperiode sparer du tilmed 58% på at have tjenesterne samlet hos 3, sammenlignet med at købe alle services hver for sig hos andre udbydere. 3’s Apple One-priser forudsætter, at du har abonnement hos 3.

Med andre ord sparer du altså mange penge ved at samle tjenesterne i dit mobilabonnement hos 3.

Fristende, ikke? Vil du vide mere, kan du bare klikke her.

Nu med ekstra meget udlandsdata
Med et splinternyt og førende 5G-netværk og muligheden for at roame gebyrfrit i 73 lande over hele verden, gør 3 således deres abonnementer endnu mere attraktive for dem, der elsker at streame underholdning, når de er på farten – uanset om de er i Danmark eller i udlandet.

Som kunde hos 3 får du desuden ekstra data i form af hele 40GB data udenfor EU og UK med i prisen.

Så kan du roligt streame løs over hele verden, uanset om det er serier, musik eller spil, der skal køre på skærmen.

Det bedste abonnement til dig.
Er det noget for dig, kan du vælge mellem fem forskellige abonnementer med Apple One hos 3.

Og mens tjenesterne fra Apple er en fed fordel, så har du med 3 i ryggen et mobilselskab, der udover masser af data og et super stærkt netværk også sikrer dig dedikeret kundeservice og ikke mindst adgang til fysiske butikker over hele landet, så du altid kan få personlig betjening.

Det er det, man kalder god service – og ikke mindst et godt tilbud.

Vil du se, hvordan et skræddersyet abonnement inklusive tjenesterne fra Apple One kan se ud for dig?

Så kan du læse meget mere om Apple One og 3 her.